Sajtóközlemény

CoSoSys és a Román Alapítvány Gyerekekért, Családért és Közösségért elindítja Licenc a Reménységre nevu kampányát

Kolozsvár, Románia, 2010 március 22. CoSoSys a hordozható adattároló eszközök és portok biztonsági megoldásainak élfejlesztoje, együttesen a Román Alapítvány Gyerekekért, Családért és Közösségért elindítja ma a “Licenc a Reménységre” nevu kampányt, melynek célja anyagi támogatásokat gyujteni a hátrányos helyzetu gyerekeknek, esélyt adni az oktatáshoz és egyben egy jobb jövohöz is.

A FRCCF programba vont gyerekek napi küzdelmei közé tartozik a hajlék és a poztív útmutatás hiánya. A FRCCF missziója a sérült és kiközösített gyerekek támogatása, hogy oltalmazó családi környezetben nojjenek fel, oktatásban és megfelelo orvosi ellátásban részesüljenek. “Licenc a Reménységre” (http://www.licensetohope.com) kampány célja 50 megfeleloen felszerelt laptopot ajándékozni a FRCCF gyerekeinek, valamint oktatást biztosítani a számítógépek helyes használatához.

4 hónapon keresztül, 2010 július 15-ig, CoSoSys 50%-át a Secure it Easy végpont-biztonsági szoftver licenceinek eladásából az alapítványnak adományozza, az oktatási központ támogatására. Mindenki lehetoséget kap, hogy hozzájáruljon a gyerekek neveléséhez, egy jobb jövo megteremtéséhez és ugyanakkor hatékony megoldást kap adatai és számítógépe védelmére.

“Az 50 laptoppal egy oktatási központot fogunk létrehozni az alapítvány keretén belül, ahol kb. 150 hét év feletti gyerek minden évben útmutatásban és nevelésben fog részesülni, hogy tanuljanak, alkossanak, kapcsolatokat teremtsenek és új, lehetoségekkel teli világ jövojét fedezzék fel”, magyarázza Paula Beudean, a Román Alapítvány Gyerekekért, Családért és Közösségért képvisloje.

“A kampány szoros összefüggésben áll azzal az óhajunkkal, hogy ügyfeleineket a Secure it Easy által hordozott értékkel segítsük. Eképpen nem csak a szegényes környezetbol származó gyerekek nevelését célozzuk, hanem folytatjuk erofeszítéseinket, hogy rávezessük az embereket a számítógép-biztonság és az adatvédelem fontosságára”, mondta Roman Foeckl, a CoSoSys CEO-ja. “A kampány résztvevoi hozzájárulnak egy jobb jövo megteremtéséhez a FRCCF gyerekei számára, de ugyanakkor saját munkakörnyezetük biztonságához is. Minél többen értik meg ezt a kettos elonyt, annál nagyobb esélye van a kampány sikerének.”

Secure it Easy kis-, középméretu vállalatoknak és otthoni felhasználóknak szánt szoftvermegoldás, mely védi és ellenorzi a számítógép meghajtóit a hordozható adattároló eszközök jelentette veszélyektol. Az alkalamzás segítségével a felhasználók letilthatják az USB meghajtókat néhány másodperc alatt, átvehetik a végpontok feletti kontrollt és megelozhetik a hordozható adattároló eszközökön (USB stick, memóriakártya, digitális fényképezogép, okostelefon, iPod, stb.) keresztül történo adatlopást, adatszivárgást vagy malware fertozéseket.A 30 napos ingyenes próbaverzió letöltheto itt: http://www.endpointprotector.com/en/index.php/products/secure_it_easy

FRCCF-rol

FRCCF több mint 12 éve tevékenykedik a gyermekjogi védelem terén. A kolozsvári, nagyváradi, szatmérnémeti és aranyosgyéresi közösségi központokban a legszegényebb családokból származó körülbelül 700 gyermekek kap segítséget és teljes ellátást. A FRCCF küldetése a gyermekek jogainak a védelme, hogy oltalmazó családi környezetben nojjenek fel, oktatásban és megfelelo orvosi ellátásban részesüljenek. Több információért kérjük látogassa meg a www.frccf.org.ro weboldalt.

CoSoSys-ról

CoSoSys a hálózati végpont-biztonság és a hordozható tárolóeszközök szoftverfejlesztésében szakosodott. Az alkalmazások listájába tartozik a jelszavas biztonság, adatszinkronizálás és a hálózati biztonság. CoSoSys világszerte forgalmazza termékeit hardver gyártók, szoftver forgalmazók, viszonteladók és közvetlenül a felhasználónak a http://www.CoSoSys.com és http://www.EndpointProtector.com oldalakon keresztül. A CoSoSys megoldásokat használók száma világszerte folyamatosan növekszik. Székhelye Romániában, Kolozsváron van, de értékesítési képviselettel rendelkezik az Egyesült Államokban és Németországban.

További részletek a “Licenc a Reménységre” (License to Hope) kampanányról itt olvashatók:

Sajtókapcsolat:

Mirror Communications Ltd.