Sajtótájékoztató

A CoSoSys bemutatja az új végpont védelmi képregény sorozatot.

A technológia világában felmerülo veszélyek humoros bemutatása egy figyelemfelkelto módszer az egyének és a cégek számára.

Bukarest, március 11 2009, CoSoSys, a leghatékonyabb és legújabb megoldások feltálalója és forgalmazója az adat hordozók és a végpont védelem világában, ma közzé tette az új figyelemfelkelto-jellegu képregényeinek megjelenését, amelynek a célja az adatok védelmének a fontossága. A cégek és az alkalmazottak tudatában kell legyen a veszélyek amit az adathordozók jelentenek: az adatok elveszítése, lopása, elsajátítása stb.

Az elso képregény március 11 - én fog megjelenni, és megtálalható a http://www.EndpointProtector.com honlapon, és a kovetkezo 8 hétben minden csütörtökön megtálalhatják az újabb kiadást. Minden kiadás rávilágít majd egy - egy külön veszélyre, a véletlen adat vesztéstol elkezdve, a szándékosig, a vírusokig, amelyek veszélyeztetik a cég normális körülmények között lezajló muködését, de ugyanakkor megoldásokat is fog ábrázolni a fenti elsorolt helyzetek megelozésére.

„Az Amerikában és az Egyesült Királyságban elvégzett kutatások kimutatják, hogy az IT világban egy növekvo divat ág az adat lopás, és a vele járó költségek exponenciálisan növekednek. Milliók vannak kitéve ennek a veszélynek nap, mint nap, de kevés az, aki tudja, hogy ez nagyon egyszeruen elkerülhető. Nem egy bonyolult folyamat az adatok védelmének a biztosětása, és ezért a CoSoSys az energiáját arra összpontosětja, hogy felvilágosítsa a felhasználókat, hogy biztonságban tarthatják az adataikat minden kompromisszum nélkül”, mondta Roman Foeckl, a CoSoSys ügyvezeto igazgatója.

A cég által bemutatott végpont védelmi megoldás, az Endpoint Protector a legkézenfekvobb az adat hordozók biztonságos használatára, a belso veszélyek csökkentésére. Biztosítja az adat hordozók biztonságos használatát, az adatok védelmét, anélkül hogy a munkálatokat akadályozná, követi és másolja az átutalt adatokat az adat hordozóról és vizzsa. Egy 30 napos ingyen próbaidot biztosět a CoSoSys az Endpoint Protector – ról a http://www.EndpointProtector.com.

A CoSoSys - ról

A CoSoSys vállalat tevékenységi területe a végpont vedelem es adathordozókra való software fejlesztés világában zajlik. A portfolió tartalmazza a jelszóval való ellátást, adat szinkronizációt es hálózati védelmet. A termékeiket világszerte forgalmazzák a kifejlett viszonteladói láncaikon keresztül, vagy a http://www.CoSoSys.com es http://www.EndpointProtector.com oldalakon es jelenleg egy nagyon nagy piaci növekedést élvez. A cégnek irodái vannak Németországban, Amerikában es Romániában.

Ha ki akarják próbálni az Endpoint Protector- t látogassanak el a:

Más hasznos információ:

Kapcsolat: